U kunt ons volgen op Instagram. Hier delen we onze mooiste foto’s, tips en een blik achter de schermen.

instagram@JSTWoodworks
 

Samenwerking

'Een uniek gedenkobject in uw collectie'

Compleet aanbod

Persoonlijke service

Als uitvaartondernemer wilt u uiteraard dat uw cliënten met een warm gevoel terugkijken naar het moment waarop zij afscheid namen van een geliefde. Een compleet aanbod van persoonlijke service tot en met het stukje herdenken is tegenwoordig niet meer weg te denken en ‘part of the package’. Veel uitvaartondernemers bieden daarom als extra service verschillende herdenkingsobjecten aan in hun begeleiding. Met de ‘Mermorial Birdhouses’ van JST Woodworks heeft u een uniek gedenkobject in uw collectie. En wanneer uw cliënt speciale wensen heeft dan maakt JST Woodworks met alle liefde een vogelhuisje op maat. 

Uniek

Voor natuurliefhebbers

De gedenkhuisjes van JST Woodworks zijn een mooi alternatief voor een urn of bewaarbox en prachtig voor de natuurliefhebber. Dat er nieuw leven ontstaat in de ‘memorial birdhouses’ van JST Woodworks spreekt veel mensen aan. Ook dat de huisjes voor 100% uit gerecycled hardhout bestaan. De huisjes hebben een afsluitbaar zoldertje voor het opbergen van een gedeelte van de crematie-as. Wil de nabestaande een persoonlijk briefje, foto of een ander klein aandenken samen met de as bewaren dan is hier voldoende ruimte voor. Het nestkastje voor vogels bevindt zich onder het zoldertje. 

Samenwerking uitvaartbranche JSTWoodworks

Bijzondere urnen

Recycling en circulair

Het hergebruiken van afvalmaterialen gaat in Nederland een steeds belangrijkere plaats innemen. De aarde raakt uitgeput en vele diersoorten en planten dreigen uit te sterven door de roofbouw die de mens plegen. Met hergebruik en recycling spaart JST Woodworks het milieu. Zij ontnemen een stukje natuur uit het afvalproces en maken hier iets bijzonders van dat weer teruggeplaatst wordt in de natuur: bijzondere en kunstzinnige mini urnen.

Bescherming voor vogels

Een fijn onderkomen

Een vogelhuis biedt bescherming tegen weersomstandigheden, roofdieren en geeft vogels een veilige en rustige plek om een nest te bouwen. Zelfs in wintermaanden verblijven vogels graag in een nestkastje waar zij kunnen schuilen tegen tocht, gure wind, regen en kou.

JST Woodworks ontneemt een stukje natuur uit het afvalproces en maakt hier bijzondere 'mini urnen' van.

Samenwerkingsverband

Samenwerking met jst woodworks

Bent u geïnteresseerd om memorial vogelhuisjes in uw collectie op te nemen en wilt u graag een samenwerking aangaan met JST Woodworks? Neem voor meer informatie en/of een vrijblijvende afspraak contact op.