U kunt ons volgen op Instagram. Hier delen we onze mooiste foto’s, tips en een blik achter de schermen.

instagram@JSTWoodworks
 

Maatwerk gedenkhuisjes

'Maatwerk maakt het nog persoonlijker'

Bijzonder persoonlijk

Maatwerk gedenkhuisjes

Als uw geliefde of dierbare er (straks) niet meer is blijven mooie herinneringen en persoonlijke spullen achter. Een combinatie van beiden kan op heel bijzondere wijze worden samengevoegd in een maatwerk gedenkhuisje. Een dierbaar en persoonlijk item van de overledene kan bijvoorbeeld aan de buitenzijde of rondom een vogelhuisje worden toegepast. Uw herinneringen, zoals foto’s of een lief briefje kunnen, samen met de as, in het hiervoor bestemde as-zoldertje worden bewaard.

inspiratie

mogelijkheden

Heeft u een persoonlijk item dat u wilt gebruiken voor uw vogelhuisje? Misschien wilt u alleen de favoriete kleur van uw overleden geliefde in een gedenkhuisje terug laten komen. Of een vogelhuis volledig als urn gebruiken? Er zijn vele mogelijkheden om een uniek gedenkmonument voor u te creëren. Deel vooral uw ideeën, JST Woodworks denkt graag met u mee.

Maatwerk Gedenkhuisjes JST Woordworks (6)
'Een persoonlijk herdenkingsobject'

In gebruik

Hoe het werkt

In een notendop: Het huisje heeft een afsluitbaar zoldertje waar een gedeelte van de crematie-as veilig wordt opgeborgen. Het zoldertje is ruim genoeg voor wat extra’s zoals een persoonlijk briefje, foto of een ander klein aandenken. Het nestkastje voor vogels bevindt zich een etage lager. Elk huisje wordt behandeld met lijnzaad olie om deze te beschermen tegen weersinvloeden. Lees hier meer over deze bijzondere vogelhuisjes.

Dit gedenkmonument hangt al ruim een jaar in weer en wind!
Maatwerk Gedenkhuisjes JST Woordworks

waar moet ik aan denken?

kosten

Een maatwerk gedenkhuisje is verkrijgbaar vanaf €250,- en kan oplopen tot €600,-. De kosten voor een maatwerkhuisje verschillen en zijn afhankelijk van de omvang van het project. Liever geen maatwerk? Bekijk hier de prachtige collectie bestaande huisjes.

Neem contact op

Wensen bespreken

Om uw wens zo goed mogelijk vorm te geven bespreekt JST Woodworks deze graag tijdens een persoonlijk (telefoon)gesprek. Laat uw gegevens en wensen achter via het contactformulier en JST Woodworks neemt zo snel mogelijk contact met u op.